Кільце Уроборос

0 out of 5

220,00 грн.

Уроборос вважається захисним символом, який допомагає трансформувати негативну енергію та долати труднощі. Амулет із цим зображенням допомагає залишатися сильним у період змін та криз

Артикул: RA - 139 Категорія:
16 wievsㅤㅤ ㅤ

Кільце уроборос – латунь та скло

розмір регулюється від 18 до 22

УРОБОРОС – архаїчний образ, що часто зустрічається в алхімічних трактатах і є змією, що заковтує свій хвіст.

Уроборос має кілька символічних значень. Перше засноване на символі змії, що кусає свій хвіст, – це уособлення вічного повернення у циклічній формі чи вічності взагалі. В алхімічній картині світу змія грає роль символу процесів, що циклічно протікають, причому стадія сублімації часто позначається крилами. Це символ циклічної природи Всесвіту: створення знищення, життя зі смерті. Уроборос поїдає свій власний хвіст, щоб пройти через повний цикл відновлення зі смерті.

Амулет допомагає своєму власнику усвідомити важливість балансу та гармонії у житті. У езотеричних навчаннях уроборос символізує процес духовного зростання та самопізнання. Носіння амулету сприяє усвідомленню внутрішнього шляху та постійному самовдосконаленню. Уроборос також вважається захисним символом, який допомагає трансформувати негативну енергію та долати труднощі. Амулет із цим зображенням допомагає залишатися сильним у період змін та криз. Змія, яка крутиться у нескінченному колі, символізує самодостатність та завершеність. Цей амулет може нагадувати своєму власнику про внутрішню силу і здатність знаходити відповіді в собі.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Кільце Уроборос”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *