Тибетське намисто з Агату з намистиною Дзі

0 out of 5

320,00 грн.

9 ока намистина Дзі приносить своєму власнику успіх та популярність у суспільстві. Всі ваші справи будуть проходити легше завдяки цій Дзі. Приносить успіх і успіх у кар’єрі та житті.

Артикул: TB - 0382 Категорія:
11 wievsㅤㅤ ㅤ

Тибетське намисто з Агату з намистиною Дзі 9 очей

Чорний агат – це найсильніший агат із усіх видів даного каменю. Стародавні перси з його допомогою відганяли темні сили та використовували у боротьбі зі злом. Агат чорного кольору поглинає всю зовнішню негативну енергетику, спрямовану його власника. Магічний агат приборкує чаклунів, виганяє злу силу, захищає від вампірів.

9-ока намистина Дзі – найвідоміший, знаменитий і популярний талісман Тибету. Багато людей, які прагнуть популярності купують і носять цю Дзі. Вона має широкий спектр дії. Приносить успіх і успіх у кар’єрі та житті.

Бусина Дзі 9 очей може підлаштовуватися під свого господаря. Вона допомагає в тих областях, які найбільш потрібні в даний момент її власнику. З її допомогою вирішуються першочергові завдання та плани. Тому цей талісман можна носити практично не знімаючи. Всі ваші справи будуть проходити легше завдяки цій Дзі.

9 ока намистина Дзі приносить своєму власнику успіх та популярність у суспільстві. Багато знаменитостей, таких як Стівен Сігал, Стінг, Мадонна, носять цю Дзі. Саме вона приносить ту популярність, якої прагнуть артисти та політики.

Крім популярності, дев’ятиока Дзі сприяє інтелектуальному розвитку. Вона має і захисні функції. Нерідко люди, які її носять, благополучно уникали дуже небезпечних ситуацій.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Тибетське намисто з Агату з намистиною Дзі”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *