Амулет Фен Шуй Золота Рибка

0 out of 5

380,00 грн.

Китайське слово «юй» у перекладі позначає рибу, достаток та благополуччя, що робить рибу чудовим оберегом, що приносить своїм власникам гарні звістки та радість під час нових життєвих етапів. Крім того, що риба дарує своєму володарю щастя та успіх у справах, вона також здатна захистити людину від нещастя та розчарувань, принести удачу в особистому житті та настроїти думки на позитивну хвилю

Артикул: FG-24 Категорія:
12 wievsㅤㅤ ㅤ

Підвіска амулет Фен Шуй Золота Рибка Карп

Риби – дуже популярний талісман фен-шуй. Золота рибка дуже вдало підходить для залучення багатства та символізує успіх у фінансових справах.

Короп або священна риба “Тай” є символом удачі та духовних досягнень. Короп також символізує цілеспрямованість і стійкість у своїх спонуканнях, адже короп досягає гирла річки, з завзятістю долаючи річкові пороги.

Китайське слово «юй» у перекладі позначає рибу, достаток та благополуччя, що робить рибу чудовим оберегом, що приносить своїм власникам гарні звістки та радість під час нових життєвих етапів. Крім того, що риба дарує своєму володарю щастя та успіх у справах, вона також здатна захистити людину від нещастя та розчарувань, принести удачу в особистому житті та настроїти думки на позитивну хвилю.

Висота – 48 мм

Матеріал – метал

Ланцюжок – в наявності

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Амулет Фен Шуй Золота Рибка”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *