Три зіркових бога Фен Шуй – Багатство, Довголіття, Здоров’я

0 out of 5

1020,00 грн.

Зоряні старці – китайські боги, які можуть обдарувати багатством, довголіттям та здоров’ям. Ці фігурки використовуються як окремо, так і всі разом. Символізують вони три важливі удачі сім’ї: здоров’я та довголіття її членів, сімейну владу, а також авторитет та матеріальне благоденство

Артикул: FG-13 Категорія:
8 wievsㅤㅤ ㅤ

Фігурки трьох китайських божеств Фен Шуй у бронзі

Розміри

висота 52 мм

ширина 25 мм

Зоряні старці – китайські боги, які можуть обдарувати багатством, довголіттям та здоров’ям. Ці фігурки використовуються як окремо, так і всі разом. Символізують вони три важливі удачі сім’ї: здоров’я та довголіття її членів, сімейну владу, а також авторитет та матеріальне благоденство.

Звати старців – Лу-Сін, Фу-Сін, Шоу-Сін. Кожен має свої властивості.

Лу-Сін – відповідає за достаток і багатство, є символом праведних спадкоємців, а також опікується продовженням роду. Можна часто побачити зображення бога з дитиною на руках, а також поряд із нею. Може оточуватись дітьми. Божество символізує авторитет сім’ї. Зображують старця зі скіпетром у руках, а також сувоєм – символи влади та сили.

Фу-Сін – опікується щастям та удачою, які приваблює в будинок. Також може приносити матеріальний достаток та процвітання. Крім того, зазвичай зображується оточений безліччю монет. Вони символізують достаток та багатство. Серед старців він найвищий, тому правильно розміщувати його в центрі тріо.

Шоу-Сін – бог здоров’я та довголіття. Майже завжди його можна побачити зображеним з персиком і оленем – символами довголіття. Буває, що композицію доповнює сосна – ще один символ, який відповідає за довголіття, але це лише якщо фігурка виконана у суворій відповідності до класичних китайських уявлень. Рука божества тримає палицю, яка буває у мандрівників. Але він не простий, а зроблений з кореня жень-шеня, що теж є довголіттям.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Три зіркових бога Фен Шуй – Багатство, Довголіття, Здоров’я”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *