Руна Лагуз

0 out of 5

250,00 грн.

Поки що з вами Лагуз – ви захищені від невірного вибору, тому що тільки внутрішнє чуття здатне вибирати найкраще серед можливого. Разом з руною Лагуз ви змінюєте систему цінностей. Лагуз наділяє емпатією та даром лікування. Вона захищає сон і допомагає інтерпретувати сновидіння. Руна наділяє гнучкістю та опором в емоційно важких ситуаціях.

Артикул: RU - 24 Категорія:
24 wievsㅤㅤ ㅤ

Руна Лагуз зі сталі

Діаметр: 25 мм

Матеріал: сталь

Ланцюжок у комплекті

Руна Лагуз (або Лагус) – це двадцять перша руна в давньогерманському футарці. Назва руни перекладається як “вода” або “озеро”. Цей символ тісно пов’язаний зі стихією води та уособлює рух, інтуїцію та світ фантазій.

Руна води, в першу чергу проточної води, що рухається, енергетичного потоку. Чаклунство, магія за допомогою води. Потужний енергетичний потік. Це сила, що дає енергію знанню, що йде знизу вгору. Рух, основою якого та метою якого є обмін енергією. Це один аспект. Другий аспект пов’язаний з обміном інформацією. Це сила, яка дає знання, що йде знизу нагору. Інтуїція, інформація підсвідомості. Третій аспект пов’язаніий з становлення особистості. Руна Лагуз – руна течії, відкриття джерел підсвідомості та інтуїції, що спрямовує внутрішньої сили, передчуття, протидії внутрішнім страхам і сумнівам.

Лагуз (Лагу, Лог) будить внутрішню сутність власника, розкриває творчий потенціал і дарує чудові результати тому, хто йде шляхом освіти. Якщо у вашому житті спостерігається застій, якщо ви не знаєте яким шляхом йти – довірте вашу долю цій руні і чекайте грандіозних змін. Руна радить прислухатися до нашої глибинної природи, мрій та інстинктів. Це руна підсвідомого, передчуття.

Поки що з вами Лагуз – ви захищені від невірного вибору, тому що тільки внутрішнє чуття здатне вибирати найкраще серед можливого. Разом з руною Лагуз ви змінюєте систему цінностей. Лагуз наділяє емпатією та даром зцілення. Вона захищає сон і допомагає інтерпретувати сновидіння. Руна наділяє гнучкістю та опором в емоційно важких ситуаціях.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Руна Лагуз”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *