Кулон Руна Соулу

0 out of 5

260,00 грн.

Соулу є однією з найпозитивніших рун. Її енергія спрямована на досягнення успіху та тріумфу, що робить амулет з цією руною потужним інструментом для залучення удачі та сприятливих змін у житті.

Артикул: RU-23 Категорія:
19 wievsㅤㅤ ㅤ

Руна Соулу з металу

Амулет із руною Соулу (або Совіло) символізує сонце, енергію та життєву силу. Цей амулет допомагає власнику знайти внутрішню силу, впевненість та ясність у житті.

Соулу асоціюється з перемогою, успіхом і досягненням цілей, що робить її потужним талісманом для тих, хто прагне самореалізації та подолання перешкод. Руна Соулу також символізує цілісність, коли думки і вчинки сходяться в одне русло і набувають закінченого сенсу.

У ритуальних цілях цей амулет може використовуватися для лікування хвороб, у тому числі психосоматичного характеру, і для повернення впевненості та життєлюбства. Амулет з руною Соулу допомагає знайти шлях і дорогу, якої слід дотримуватися, відбиваючи особистість власника та його прагнення самореалізації.

Цей символ також може бути джерелом натхнення та мотивації, допомагаючи досягати поставлених цілей та долати життєві труднощі. Соулу є однією з найпозитивніших рун, яка не має перевернутого становища. Її енергія спрямована на досягнення успіху та тріумфу, що робить амулет з цією руною потужним інструментом для залучення удачі та сприятливих змін у житті.

Діаметр: 25 мм

Ланцюжок: у наявності

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Кулон Руна Соулу”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *